Vier gewonden bij kop-staart aanrijding op de Waldwei

_DSC2868 (Custom)

LEEUWARDEN/WARSTIENS – Op de N31 van Garyp richting Leeuwarden deed zich in de nacht van donderdag op vrijdag een forse kop-staart aanrijding voor ter hoogte van Warstiens.

Een 22-jarige bestuurder uit Drachten botste achterop een stilstaande auto met drie inzittenden uit Leeuwarden. Vier inzittenden raakten gewond en zijn per ambulance naar het MCL gebracht. De brandweer assisteerde bij het bevrijden van de slachtoffers. Het MMT uit Eelde was eveneens ter plekke en landde met de traumaheli op de rijbaan. Van de 22-jarige bestuurder is in het ziekenhuis een bloedproef genomen in verband met mogelijk alcoholgebruik.

Beide betrokken auto’s liepen zware schade op en zijn afgesleept. Het wegdeel Garyp > Leeuwarden was lange tijd afgesloten in verband met opruimwerkzaamheden en onderzoek door de VOA. Er ontstond een flinke file. _DSC2876_DSC2879waldwei vko PPP

Plaats de eerste reactie op "Vier gewonden bij kop-staart aanrijding op de Waldwei"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*