Gewonde bij frontale aanrijding

019 (Custom)

BLIJE – Bij een aanrijding op de kruising van de Klaphornewei en de Ljouwerterdyk raakte woensdagavond omstreeks twintig voor acht een persoon gewond.

Een auto komende vanaf de richting van Holwerd botste ter hoogte van de kruising op een auto die net vanuit het dorp de doorgaande weg op wilde rijden. Per ambulance is de bestuurder van een van de auto’s naar het MCL vervoerd. De brandweer van Ferwerd kwam ook ter plaatse maar hoefde niet ingezet te worden, er zat niemand bekneld. Mogelijk heeft de laagstaande zon een rol gespeeld bij de aanrijding. De VOA heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van de aanrijding.015 p Blije vko017020022 p Blije vko025 p Blije vko027028 p Blije vko

 

Plaats de eerste reactie op "Gewonde bij frontale aanrijding"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*