Tankstation opnieuw overvallen

IMG_2320 (Custom)

DRACHTEN – Een tankstation aan de Noorderdwarsvaart is zaterdagmorgen omstreeks half tien overvallen.

Een man liep het tankstation binnen, bedreigde een medewerker met een mes en ging er daarna lopend vandoor. De politie startte een grote zoekactie in de omgeving. Er werd eveneens een burgernetactie opgestart waarin werd verzocht uit te kijken naar een man van een jaar of 30.

Een burgernetdeelnemer zag de overvaller een uur later lopen en belde de politie. DeĀ 26-jarige man uit Drachten had de buit nog bij zich en is aangehouden. Het gebruikte mes werd in de omgeving aangetroffen en is veiliggesteld.

Het is niet de eerste keer dat het tankstation word overvallen, in december 2016 was er ook een overval. Toen kon de dader ook snel worden gepakt. Of beide overvallen met elkaar te maken hebben is niet duidelijk. De omgeving van het tankstation is afgezet, de technische recherche doet onderzoek.IMG_2319IMG_2321IMG_2322IMG_2326

Plaats de eerste reactie op "Tankstation opnieuw overvallen"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*