Bestuurders gewond bij ongeval op beruchte kruising

_DSC4525 PP Hichtum VKO 1 (Custom)

BURGWERD – Bij een ongeval op de kruising Westergoawei-Schwartzenbergweg raakten woensdagavond twee mensen gewond.

De bestuurder van een rode Ford Focus stak net voor elf uur de kruising over en werd in de flank aangereden door een Audi A3 die uit de richting van Leeuwarden kwam. De brandweer van Bolsward heeft het ambulancepersoneel geassisteerd bij het bevrijden van beide bestuurders. Het MMT uit Eelde dat ook was opgeroepen werd gecancelled. Tijdens het onderzoek door de VOA naar de toedracht was de kruising afgesloten. Autoverkeer werd door de politie omgeleid via de afslag Hichtum/Bolsward Noord.

Berger Betten heeft beide zwaarbeschadigde auto’s afgesleept. De kruising is berucht wegens de vele ongevallen die hier hebben plaatsgevonden en word in de toekomst aangepast._DSC4499 Hichtum VKO 3_DSC4497 Hichtum VKO 2_DSC4502_DSC4503_DSC4504_DSC4506_DSC4507_DSC4508_DSC4509_DSC4511_DSC4520

Plaats de eerste reactie op "Bestuurders gewond bij ongeval op beruchte kruising"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*