Auto botst tegen zorgcentrum

_DSC0439 (Custom)

LEEUWARDEN – In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks half twee deed zich een eenzijdig ongeval voor op het Hoeksterpad.

De bestuurder van een Fiat vloog uit de bocht en botste tegen wijkverzorgingscentrum Het Nieuwe Hoek aan. Na controle door ambulancepersoneel bleek dat de bestuurder niet gewond was geraakt. BCF heeft de beschadigde auto afgesleept. Een kozijn van een van het zorgcentrum werd slechts licht beschadigd. In de gevaarlijke bocht op het Hoeksterpad doen zich vaker aanrijdingen voor, afgelopen zondag botste een auto tegen de Jumbo supermarkt. Zie ook : http://ditisfryslan.frl/2017/02/19/auto-ramt-supermarkt/_DSC0417_DSC0447_DSC0460_DSC0472_DSC0487

 

 

 

Plaats de eerste reactie op "Auto botst tegen zorgcentrum"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*