Brand in loods met oldtimers

img_2150-custom

WIJNJEWOUDE – In een loods vol klassieke auto’s aan de Merkebuorren werd maandagavond omstreeks half elf brand ontdekt.

Omdat de loods zich tussen woningen bevond schaalde de brandweer meteen op naar “middelbrand”. De brandweerkorpsen van Ureterp en Jubbega werden opgeroepen, een autoladder van brandweer Drachten en een waterwagen van Oldeberkoop werden eveneens gealarmeerd. De brandweer wist het vuur door middel van een binnenaanval snel te blussen.

Een van de bewoners is met rookinhalatieklachten per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de brand is nog niet duidelijk. Het pand en de oldtimers liepen brand, rook en waterschade op.IMG_2151IMG_2153IMG_2154

Plaats de eerste reactie op "Brand in loods met oldtimers"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*