Auto en vangrail beschadigd bij aanrijding

012-custom

FRANEKER – Op de A31 raakte maandagmiddag rond kwart voor drie een auto flink beschadigd bij een eenzijdige aanrijding.

De bestuurder botste door onbekende oorzaak tegen de vangrail waarbij zijn auto schade opliep. Een ambulance kwam ter plaatse voor controle van de inzittende(n) maar voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De vangrail die al schade had van een eerdere aanrijding op de andere rijbaan liep bleef vervormd achter en zal vervangen moeten worden. Berger C.l.int heeft de beschadigde Toyota Prius geborgen. Tijdens de afhandeling van het ongeval werd een rijbaan door de politie afgesloten en het overige verkeer om het ongeval heen geleid.004008009010020

Plaats de eerste reactie op "Auto en vangrail beschadigd bij aanrijding"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*