Verwarde automobilist vlucht na ongeval

005-custom

MARSUM – Een verwarde bestuurder raakte zondagmiddag net voor zes uur uur betrokken bij een kop-staart aanrijding op de Westergowei.

De man kwam vanuit de richting Sint Annaparochie en botste nabij de rotonde onderaan de afrit Marsum op zijn voorganger. Hij reed daarna tegen het verkeer in om de rotonde en kwam tot stilstand in een weiland. De man ging er daarna vandoor. Inmiddels waren naast de politie ook een ambulance en de brandweer ter plaatse gekomen. De laatste kon onverrichterzake retour kazerne. Ambulancepersoneel heeft de inzittenden van de aangereden auto gecontroleerd op eventueel letsel.

Vanwege de verwarde toestand van de bestuurder heeft de politie de omgeving afgezocht, hiervoor werd onder andere een politieheli ingezet. De VOA legde ondertussen de sporen van de aanrijding vast. Doorgaand autoverkeer werd door de politie omgeleid via de ventweg. Bergers hebben beide betrokken voertuigen, een BMW en een Golf Tdi geborgen. Of de voortvluchtige automobilist inmiddels al is opgepakt is nog niet bekend.002008011013016019024028

Plaats de eerste reactie op "Verwarde automobilist vlucht na ongeval"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*