Veel schade bij aanrijding met drie auto’s

009-p-stiens-custom

STIENS – Drie auto’s waren maandagochtend omstreeks half acht betrokken bij een aanrijding op de t-splitsing van de Bredyk met de Menno van Coehoornwei.

Personeel van twee ambulances kwam ter plaatse en heeft de betrokkenen onderzocht op letsel. Voor zover bekend hoefde niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Nadat de VOA onderzoek had gedaan naar de exacte toedracht van de aanrijding zijn de betrokken voertuigen afgesleept. Het verkeer werd tijdens de afhandeling van de aanrijding via de parallelweg geleid door verkeersregelaars en de politie.002004006 p Stiens007 p stiens008 p010 p Stiens012

Plaats de eerste reactie op "Veel schade bij aanrijding met drie auto’s"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*