Files door ongeval op N31

027-custom

LEEUWARDEN – Bovenaan de oprit van de Drachtsterweg naar de Waldwei ontstond vrijdagmiddag rond half vier een aanrijding tussen twee auto’s.

Dit gebeurde bij het invoegen naar de N31/Waldwei. De brandweer was kort ter plaatse in verband met een mogelijke beknelling, maar dit was niet het geval. Van de twee betrokken bestuursters is een per ambulance voor onderzoek overgebracht naar het MCL.

Bij de afhandeling van het ongeval is de Waldwei ter hoogte van Zuiderburen afgesloten. Autoverkeer richting Drachten werd voor viaduct Hemriksein richting rotonde geleid en kon via de oprit het ongeval passeren.

De politie en medewerkers van Rijkswaterstaat leidden het verkeer in goede banen. Door het oponthoud ontstonden lange files richting verkeersplein Werpsterhoek en richting de stad. Bcf heeft beide beschadigde auto’s geborgen.004007013014025026030034035

Plaats de eerste reactie op "Files door ongeval op N31"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*