Uitslaande brand verwoest zolder van woonhuis

_dsc3717-custom

SNEEK – Aan het Oranjepad brak woensdagmiddag brand uit op de zolder van een woonhuis.

Bij aankomst van de brandweer van Sneek en IJlst omstreeks kwart voor vijf bleek het om een uitslaande brand te gaan. Door middel van een binnenaanval aan voor en achterkant van de woning was het vuur snel onder controle. Voor controle van buitenaf werd een hoogwerker ingezet.

De brand is mogelijk ontstaan door een houtkachel. De bewoner was thuis en kon zich op tijd in veiligheid brengen. De zolder liep zware schade op. Stichting Salvage is ingeschakeld voor de afhandeling van de schade en opvang van de bewoners.

Foto’s Jan Piet Adema_DSC3711_DSC3717_DSC3720_DSC3721_DSC3722_DSC3723

Plaats de eerste reactie op "Uitslaande brand verwoest zolder van woonhuis"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*