Auto tegen boom : geen letsel

011 p oostergo (Custom)

LEEUWARDEN – Een automobilist botste zaterdagavond omstreeks kwart voor acht door onbekende oorzaak tegen een boom op de Oostergoweg.

Omdat er sprake was van een mogelijke beknelling rukte de brandweer ook uit. Ze werden per ongeluk naar het terrein van de NDC Mediagroep gestuurd. Toen men even later ter plaatse was op de ongevalslocatie nabij de spoorwegovergang bleek van beknelling geen sprake.

De betrokkenen bleken geen letsel te hebben waarna ambulance en brandweer terugkeerden. Een berger heeft de beschadigde auto afgevoerd. Een rijbaan van de Oostergoweg was tijdens de afhandeling kort afgesloten. De politie leidde het verkeer om via de Gardeniersweg.007010 p oostergo011 p oostergo013 p oostergo014016

Plaats de eerste reactie op "Auto tegen boom : geen letsel"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*