Auto over de kop : vier gewonden

IMG_0633 (Custom)

WIJNJEWOUDE – Bij een ongeval op de nieuwe N381 raakten vrijdagmiddag vier personen gewond.

De bestuurster sloeg omstreeks kwart voor een ter hoogte van viaduct Weinterp door nog onbekende oorzaak over de kop en raakte daarbij ernstig gewond. Drie kinderen die bij haar in de auto zaten raakten eveneens gewond. Politie, ambulances, de brandweer van Ureterp en het MMT uit Groningen kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

De gewonde vrouw is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis, net als haar drie kinderen. Nadat de VOA onderzoek had gedaan naar de exacte toedracht en de auto was geborgen is de weg weer vrijgegeven voor verkeer.

 

Foto’s Willem Veenstra

IMG_0637IMG_0640IMG_0642IMG_0647IMG_0651IMG_0653IMG_0633IMG_0635

Plaats de eerste reactie op "Auto over de kop : vier gewonden"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*