Auto tegen boom : een gewonde *Update*

018 (Custom)

LEEUWARDEN – Bij een eenzijdig verkeersongeval in het Groene Stergebied is in de nacht van vrijdag op zaterdag een persoon gewond geraakt.

De bestuurder belandde net na twaalven door nog onbekende oorzaak tegen een boom op de Simmerkrite. De brandweer van Gytsjerk heeft met redgereedschap de portieren van de auto geopend en verwijderd. De bijrijdster is per ambulance naar het MCL vervoerd. De bestuurder is voor verhoor overgebracht naar het bureau.

De VOA heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. De zwaarbeschadigde VW Golf is afgesleept.

Update

Bij het ongeval op de Simmerkrite in het Groene Stergebied zijn niet een maar twee inzittenden van een VW Golf gewond geraakt. De bestuurder uit het groningse Veendam en de bijrijdster uit Leeuwarden zijn per ambulance naar het MCL gebracht. Een derde inzittende is door de politie naar het ziekenhuis gebracht.005013020027

Plaats de eerste reactie op "Auto tegen boom : een gewonde *Update*"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*