Alcomobilist betrokken bij kop-staart botsing

031 (Custom)

LEEUWARDEN – Bij een kop-staart aanrijding op de Harlingerstraatweg raakten zaterdagmiddag twee auto’s beschadigd.

Het ongeval ontstond  net na drie uur ter hoogte van de kruising met de Nachtegaalstraat. De bestuurder van een BMW reed in op zijn voorganger. Ambulance en politie kwamen ter plaatse. De brandweer werd ook gealarmeerd maar bleek niet nodig.

Een bijrijdster van de van achter aangereden auto is voor controle meegenomen naar het MCL. De schotse bestuurder van de BMW liep geen verwondingen op maar is meegenomen naar het bureau omdat het vermoeden bestond dat hij teveel had gedronken. Bij controle op het politiebureau blies hij 305 Ug/L.

Berger Ketellapper heeft een van de beschadigde voertuigen afgesleept.028 p hstrw034

Plaats de eerste reactie op "Alcomobilist betrokken bij kop-staart botsing"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*