Twee ongevallen : Automobilist en fietser gewond

017 (Custom)

LEEUWARDEN / DONGJUM – Donderdagochtend deden zich twee aanrijdingen voor waarbij een gewonde viel.

Op de kruising van de Johannes Brandsmaweg met de Slauerhoffweg deed zich rond half negen een kop-staart aanrijding voor, een van de bestuurders is per ambulance naar het MCL gebracht. Tijdens de afhandeling werd een rijbaan afgesloten, hierdoor ontstond een kleine file. Berger Faber heeft een van de betrokken voertuigen afgesleept.

Fietser geschept

In Dongjum werd rond half twaalf een fietser aangereden tijdens het oversteken van de Franekerweg, een ambulance bracht hem naar het MCL. De VOA heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding.002011013014015016017

Plaats de eerste reactie op "Twee ongevallen : Automobilist en fietser gewond"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*