Twee keer brandgerucht in weekend

006 (Custom)

LEEUWARDEN – De vrijwilligers van post noord rukten zaterdagavond tegen elven uit voor een melding van brandgerucht op de Gealanden.

Een pannetje was te lang op het vuur blijven staan en had een flinke rookontwikkeling in een flatwoning op een hoog veroorzaakt. Er bleek niks te branden, wel moest de woning gelucht worden. Een ambulance kwam uit voorzorg ter plaatse maar er hoefde niemand vervoerd te worden.

Brandgerucht Brandemeer

Zondagmiddag omstreeks kwart over drie werd er opnieuw uitgerukt voor een brandgerucht ; op de Brandemeer ging in een nieuwbouwwoning een rookmelder af. Na inspectie van buitenaf bleek er geen rook zichtbaar en is de brandweer teruggekeerd.

001003006007008

Plaats de eerste reactie op "Twee keer brandgerucht in weekend"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*