Auto in sloot na aanrijding

001 (Custom)

FRIENS – Op de Overijsselsestraatweg raakte dinsdagavond rond half elf een automobilist te water nadat hij een oplegger had geraakt.

Een tractor sleepte de oplegger met daarop een hekkelvaartuig op dat moment en reed in de richting van Jirnsum. De automobilist raakte met zijn auto een wiel van de oplegger en belandde daarna zijdelings in de sloot.

Na onderzoek door ambulancepersoneel bleek hij geen letsel te hebben. Berger Ketellapper heeft de auto uit de sloot getrokken. De oplegger raakte beschadigd en is ook geborgen. Het was ten tijde van het ongeval erg mistig, mogelijk heeft dit een rol gespeeld bij het ongeval.010011013015017018

Plaats de eerste reactie op "Auto in sloot na aanrijding"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*