Vrouw bevrijd na aanrijding

008 (Custom)

HURDEGARYP – De brandweer van Gytsjerk heeft donderdagmiddag een oudere vrouw bevrijd die bekneld was geraakt bij een ongeval.

Omstreeks twee uur werd ze op de kruising Rijksstraatweg-Burgemeester Drijberweg in de flank geraakt door een automobilist. Meerdere politie-eenheden en personeel van twee ambulances kwamen ter plaatse om te assisteren.

Nadat de brandweer met redgereedschap ruimte had gecreƫerd is de vrouw op een wervelplank via de achterkant uit haar auto gehaald. Onder begeleiding van een politiemotor is ze daarna naar het MCL gebracht.

De VOA heeft onderzoek verricht naar de exacte aanleiding van het ongeval en heeft de sporen vastgelegd. Tijdens het onderzoek en de berging was een rijbaan van de Rijksstraatweg tussen de Westeromwei en de Easter Omwei gesloten voor autoverkeer.007008011013014015017006

DSC_0234 pDSC_0245 p

Plaats de eerste reactie op "Vrouw bevrijd na aanrijding"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*