Vrouw vermoord op Potmargepad

007 (Custom)

LEEUWARDEN – Een vrouw is maandagmiddag vermoord op het Potmargepad ter hoogte van de Oude Lune.

Op het pad werd ze omstreeks kwart over vijf door een man met een fles geslagen. De verdachte meldde zich kort daarna op het politiebureau aan de Holstmeerweg. Passerende kinderen vonden de vrouw en schakelden hulp in.

Ondanks inzet van personeel van twee ambulances en het Mobiel Medisch Team overleed het slachtoffer ter plaatse aan haar verwondingen. De politie heeft de plaats delict afgezet met linten waarna de recherche een onderzoek is gestart. 

De dader was eerder vandaag ook betrokken bij een steekpartij op de Weaze in het centrum van de stad. Hier werd een vrouw neergestoken. Zij is per ambulance naar het MCL overgebracht.001002003005006007009011012

Plaats de eerste reactie op "Vrouw vermoord op Potmargepad"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*