Te water geraakte koe gered

040

KOARNJUM – Aan de Skredyk werd zondagmiddag omstreeks vier uur een te water geraakte koe ontdekt.

Het dier zat daar al enige tijd in de sloot. De brandweer van Stiens kwam ter plaatse en heeft met touwen en een strop geprobeerd het dier uit de sloot te halen maar dit lukte niet. Een hulpverleningskraan van brandweer Leeuwarden werd daarna opgeroepen. Gelijktijdig kwam een boer met tractor aan op de locatie. Met de tractor was de klus daarna snel geklaard.

Tussen de bedrijven door werd er nog een vastgelopen automobiliste terug naar de weg gedwuwd. Ze was op de toegang naar een weiland vastgelopen bij een keermanoeuvre toen ze probeerde om te rijden nadat ze op een afzetting stuitte.

Na het afspoelen van de koe, de ingezette brandweerlieden en het gebruikte materiaal rukten beide korpsen weer in.

018020022024026028029031032035040044046048049051

Plaats de eerste reactie op "Te water geraakte koe gered"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*