Automobiliste gewond bij aanrijding op A7

IMG_0073-border (Custom)

DRACHTEN – Dinsdagavond omstreeks tien uur raakte een vrouw gewond bij een botsing op de A7.

Een automobilist raakte bij het invoegen op de snelweg een auto waardoor deze tegen de vangrail werd gedrukt. De brandweerkorpsen van Beetsterzwaag en Drachten kwamen ter plaatse om de beknelde vrouw uit het voertuig te helpen. Ze is per ambulance vervoerd naar ziekenhuis Nij Smellinghe.

Verkeersongevallenanalisten van de politie hebben onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. Berger Tolman heeft daarna beide voertuigen geborgen.  Tijdens de afhandeling van het incident werd een deel van de A7 afgesloten voor verkeer.

Foto’s Sicco Riedstra – SR fotografieIMG_0006-borderIMG_0015-borderIMG_0034-borderIMG_0055-borderIMG_0073-borderIMG_0080-borderIMG_0093-borderIMG_0107-borderIMG_0114-borderIMG_0123-borderIMG_0130-border

Plaats de eerste reactie op "Automobiliste gewond bij aanrijding op A7"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*