Tractor belandt in sloot na aanrijding

026

HALLUM – Op de Ljouwerterdyk tussen Hallum en Marrum belandde maandagochtend een tractor in de sloot.

Dit gebeurde rond half zeven nadat het voertuig van achteren werd aangereden door een vrachtwagen. De bestuurder van de tractor raakte daarbij gewond en is per ambulance naar het MCL overgebracht. De VOA heeft onderzoek verricht naar de exacte toedracht van de aanrijding.  Tijdens het onderzoek is de tractor door een mobiele kraan uit de sloot getrokken.

Diverse brandweerkorpsen waren tussen half zeven en kwart voor zeven op pad voor deze melding in verband met onduidelijkheid over de exacte locatie. Bij de eerste melding werd Marsum opgegeven als ongevalslocatie. Uiteindelijk kwamen alleen brandweer Stiens en Hallum ter plaatse op de juiste plaats van de aanrijding om hulp te verlenen.001003007008009012014015016018020026

Plaats de eerste reactie op "Tractor belandt in sloot na aanrijding"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*