Fietsster beland onder vrachtwagen

007 (Custom)

SUMAR – Op de Damsingel vond donderdagmiddag omstreeks kwart voor twee een aanrijding tussen een vrachtauto en een fiets plaats.

De vrachtwagen uit Leek wilde afslaan richting het terrein van de Sonac en zag de fietsster over het hoofd. Omdat het zich ernstig liet aanzien werd naast politie en ambulance ook de hulp van de brandweer ingeroepen. Brandweerlieden uit Burgum hebben de vrouw onder de vrachtwagen vandaan gehaald.

De brandweer van Leeuwarden die met een hulpverleningswagen met kraan onderweg was hoefde niet meer ter plaatse te komen. Met licht letsel is de vrouw per ambulance naar de huisarts gebracht.

De VOA is nog langdurig bezig geweest het ongeval in kaart te brengen en sporen vast te leggen. Voor een foto van het zijdelingse zicht via de spiegel van de vrachtwagen werd de hulp ingeroepen van een toevallige passante.001002003005007008009011

Plaats de eerste reactie op "Fietsster beland onder vrachtwagen"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*