Quad botst op auto

047 (Custom)

LEEUWARDEN – Op de Blitsaerderbrege vond woensdagavond omstreeks kwart voor negen een aanrijding tussen een quad en een auto plaats.

De automobilist sloeg vanaf de Tolhûswei af richting de ventweg van de Groningerstraatweg terwijl de quad vanaf de brug kwam, ondanks hard remmen kon de quadbestuurder de auto niet ontwijken. Hij is per ambulance met spoed naar het MCL gebracht.

De brandweer kwam ter plaatse in verband met mogelijke beknelling maar zij hoefden niet ingezet te worden. De politie strooide absorptiekorrels om weggelekte olie op te vangen. Berger Ketellapper sleepte de quad af.045046047049051053 p blitsaerd056

https://www.youtube.com/watch?v=VViQKADRV0E

Plaats de eerste reactie op "Quad botst op auto"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*