Hooi vat vlam in stal

20150728071812 zwagerbosch (Custom)

ZWAGERBOSCH – In de nacht van maandag op dinsdag brak in een stal aan de Spoarbuorren Noard brand uit.

De buurman ontdekte de brand omstreeks vier uur en waarschuwde de eigenaar die vervolgens de brandweer waarschuwde. In de stal stonden een aantal balen hooi in brand die met een shovel naar buiten zijn gereden en afgeblust door de brandweer.

Dertig jonge stieren konden in een veilig gedeelte van de stal blijven staan. Bij de brand werden de brandweerkorpsen van De Westereen, Drogeham, Damwoude en Burgum ingezet. De brandweer van Dokkum assisteerde met een hoogwerker. Rond half acht was de brand onder controle.

Foto’s Henk Koster

Fotos brand zwagerbosch
Stal brand ZwagerboschStal brand ZwagerboschStal brand ZwagerboschStal brand ZwagerboschStal brand ZwagerboschStal brand Zwagerbosch20150728071812 zwagerbosch 2

Plaats de eerste reactie op "Hooi vat vlam in stal"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*