Twee keer brand in dezelfde woning

024 (Custom)

LEEUWARDEN – Aan de Roptastate woedde in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks kwart over twee brand in een appartementencomplex.

Er werd opgeschaald naar “middelbrand” en er kwam er ook een ambulance ter plaatse. De tweede tankautospuit was niet nodig, het vuur was met blusschuim snel geblust. De woonkamer van het appartement op de begane grond brandde grotendeels uit. Er raakte niemand gewond.

Een 26-jarige Leeuwarder die zich bij de bluswerkzaamheden verdacht gedroeg is door de politie aangehouden op verdenking van brandstichting.

Opnieuw brand

Zaterdagmorgen om 09:40 moest de brandweer opnieuw in actie komen. Een bank in de uitgebrande woning bleek nog te smeulen en zorgde voor flink wat rook. Er is opnieuw geblust en een ventilator werd ingezet om de woning rookvrij te krijgen. Vandaag word door de forensische recherche onderzoek verricht in de woning.003008010011017020022024028

 

Plaats de eerste reactie op "Twee keer brand in dezelfde woning"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*