Slaapkamer beschadigd door brand

woningbrand_fabrieksstraat_harlingen_210715_10_sebastiaan_vd_weide (Custom)

HARLINGEN – Aan de Fabrieksstraat woedde dinsdagmiddag omstreeks kwart voor vier brand op de eerste verdieping van een woonhuis.

De bewoners waren op het moment van het uitbreken van de brand niet huis. De brandweer was snel ter plaatse en heeft na het bluswerk op de slaapkamer het huis rookvrij gemaakt met een ventilator. Er raakte niemand gewond.

Foto’s Sebastiaan van der Weide (Scannernet.nl)

woningbrand_fabrieksstraat_harlingen_210715_8_sebastiaan_vd_weidewoningbrand_fabrieksstraat_harlingen_210715_6_sebastiaan_vd_weidewoningbrand_fabrieksstraat_harlingen_210715_5_sebastiaan_vd_weidewoningbrand_fabrieksstraat_harlingen_210715_2_sebastiaan_vd_weide

Plaats de eerste reactie op "Slaapkamer beschadigd door brand"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*