Hennep vernietigd op twee locaties

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

WIJNALDUM – De politie heeft donderdag avond rond half 7 een hennepkwekerij opgerold aan de Jelle van Dijkstrjitte.

Het ging om een kwekerij met ongeveer 750 planten. Energieleverancier Aliander heeft de illegaal afgetapte stroom van het pand gehaald. Een bedrijf uit Franeker heeft de kwekerij ontmanteld en de planten vernietigd.

Hennep ontdekt na alarm

In Leeuwarden werd donderdagmorgen rond 07.00 uur een werkzame hennepkwekerij opgerold.

Na een inbraakmelding op de Aggemastate ging de politie ter plaatse en trof een openstaand raam aan. Bij nader onderzoek werden in de woning 460 hennepplanten aangetroffen. De elektriciteit voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. De planten zijn vernietigd. Er werden geen aanhoudingen verricht.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plaats de eerste reactie op "Hennep vernietigd op twee locaties"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*