Auto over de kop : bestuurster gewond

020 (Custom)

LEEUWARDEN – Bij een eenzijdige aanrijding op de Groningerstraatweg raakte vrijdagmiddag rond half zes de bestuurster gewond.

Volgens omstanders reed de bestuurster met hoge snelheid van de weg, schoot tussen twee bomen door, sloeg over de kop en kwam tot stilstand op het grasveld voor een bouwmarkt. Vanaf de naastgelegen ambulancepost was er snel hulp ter plaatse terwijl ook de brandweer ter plekke kwam. Zij waren echter niet nodig, er bleek niemand bekneld te zitten.

De bestuurster is per ambulance naar het MCL gebracht. Na onderzoek door de VOA heeft berger Theo Faber de zwaarbeschadigde Suzuki Alto afgesleept.027 (Custom) 025 (Custom) 022 (Custom) 019 (Custom) 017 (Custom) 014 (Custom) 013 (Custom) 012 (Custom)

Plaats de eerste reactie op "Auto over de kop : bestuurster gewond"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*