Opgesloten hond van bedrijfsterrein gehaald

026 (Custom)

LEEUWARDEN – Tijdens een wandeling met zijn baas op een wandelpad achter het FEC besloot een hond er vandoor te gaan en onder een omheining door te kruipen.

De hond kwam uit op het terrein van vuurwerkfabriek Schuurmans aan de achterkant van het FEC en wist niet meer hoe ie terug moest komen. Zijn baas had niet gezien hoe de hond op het terrein was gekomen en kon niet over het stevige hek komen.

Een agent heeft de hond naar de juiste plaats geloodst en ruimte onder het hek gemaakt met een breekijzer. De stabij is daarna herenigd met zijn baas. De eveneens gealarmeerde brandweer kon onverrichterzake terugkeren.

021 (Custom) 024 (Custom) 026 (Custom)

Plaats de eerste reactie op "Opgesloten hond van bedrijfsterrein gehaald"

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

*